CLUB / FREELANCER LOGIN

LES MILLS ONLIVE MEGA QUARTERLY- Q42020 

Deelname aan het ONLIVE MEGA QUARTERLY is tegen regulier kwartaal tarief en inclusief digitale release. 

Je kunt deelnemen aan de lessen waar je gecertificeerd voor bent, PLUS kosteloos twee extra Masterclasses naar keuze! De Generic Workshops zijn kosteloos en hieraan kun je onbeperkt meedoen. De beschikbare Generic Workshops zie je terug in de keuzelijst in de aanmeldportal.

DATA & LOCATIES

14-11-2020              zaterdag              ONLINE 

15-11-2020              zondag                ONLINE 

De unieke link ontvang je in de week voor het event per mail (uiterlijk de donderdag voor het event).

Uiterlijke inschrijfdatum/annuleerdatum dinsdag 10 november 2020

  

   

Relaunchmaterialen

Het is voor clubs mogelijk om via het inschrijfportaal aan te vinken of je wel of geen relaunch posters wilt ontvangen. Wil je de pos­ters ieder kwartaal ontvangen? Vink dan de ‘JA’ aan via het pop-up scherm bij het inschrijfportaal van Les Mills. Indien je inschrijving uiterlijk maandag 2 november 2020 bij ons binnen is én je aangegeven hebt dat je de relaunch posters wilt ont­vangen, dan zullen we de relaunchposters per post naar de club versturen. Aangezien we in Q42020 alleen ONLINE aanbieden, zullen de verzendkosten van  €7.50 als uitzondering dit kwartaal niet in rekening gebracht worden.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Les Mills door een e-mail te sturen naar kwartaalopleidingen@lesmills.nl. Of bel tijdens kantooruren met het telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of tijdens event dagen op het telefoonnummer 06 14 69 50 25.